قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۳/۲۳ - ۱۲:۴۹
حدادعادل در نشست رابطین جامعه روحانیت:

اگر دورتر را ببینیم وحدت اصولگرایان آسان می‌شود

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی گفت: مانع عمده بر سر وحدت اصولگرایان در انتخابات آینده این است که عده‌ای از دوستان ما اصرار می‌کنند که ما باشیم و دیگران حتماً نباشند.

اگر دورتر را ببینیم وحدت اصولگرایان آسان می‌شود

به گزارش سراج24،غلامعلی حدادعادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی، در نشست رابطین جامعه روحانیت و شورای همگرایی اصولگرایان گفت: یک مانع عمده بر سر وحدت اصولگرایان در انتخابات آینده این است که عده‌ای از دوستان ما اصرار می‌کنند که ما باشیم و دیگران حتماً نباشند.

وی در ادامه اظهار داشت: انتخابات 94 با انتخابات 90 از نظر سیاسی، اجتماعی، اوضاع داخلی و خارجی فرق دارد؛ باید در روش‌ها تجدیدنظر کرده و نکات رهبرمعظم انقلاب را نباید فراموش کنیم.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس تصریح کرد: مقام معظم رهبری تأکید فرمودند، آرمان‌گرایی باید با واقع‌بینی همراه باشد لذا این یکی از اصلی‌ترین اصول حرکت در مسیر درست است، امروز نفع فردی و تشکیلاتی اصولگرایان در وحدت است، آدم بابصیرت کسی است که نفع آتی را به‌نفع آنی ترجیح دهد، اگر دورتر را ببینیم وحدت آسان می‌شود.

منبع:تسنیم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••